Ασφάλεια Κατοικίας

Το σπίτι σας, και τα υπάρχοντά σας, είναι πιθανώς τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία σας. Έτσι φυσικό είναι να θέλετε ηρεμία και να γνωρίζετε ότι τα έχετε καλύψει όλα. Κατά συνέπεια η ασφάλεια της κατοικίας σας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.

Η ασφάλιση κατοικίας αφορά το κτίριο, το περιεχόμενό ή και τα δύο. Είτε ψάχνετε για την ασφάλιση του ενυπόθηκου δανείου, είτε της μόνιμης και της εξοχικής σας κατοικίας θα κάνουμε τα πάντα για να σας εξοικονομήσουμε χρήματα.

Επιπλέον, επειδή είμαστε ένα ανεξάρτητο πρακτορείο ασφαλίσεων και χάρη στην συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου, μπορούμε να αναζητήσουμε ασφαλιστικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας απολαμβάνετε:

  • Πλήρη ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων από φυσικές καταστροφές και τυχαία γεγονότα (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.) αλλά και από κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμούς, ακόμη και από τρομοκρατικές ενέργειες.
  • Τη δική σας προστασία, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλειά σας. Πολλές φορές είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως ενοικιαστής, είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους που προέρχονται από την κατοχή των περιουσιακών σας στοιχείων (π.χ. αστική ευθύνη, έξοδα προσωρινής διαμονής μετά από ζημιά, απώλεια ενοικίου, ληστεία μετρητών κ.λπ.)
  • Επιπλέον με όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας εξασφαλίζετε τη νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

AIG
Groupama
Interamerican
Interlife