Ασφάλεια Υγείας

Η αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας είναι σήμερα πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Για όσους φυσικά επιθυμούν να έχουν ολοκληρωμένο τρόπο στη διαφύλαξη της υγείας τους, τόσο σε επίπεδο νοσηλείας, όσο και σε επίπεδο πρόληψης και αποκατάστασης.

Όταν κάποιος αρρωστήσει ή έχει ένα ατύχημα, ο πρώτος του στόχος είναι να γίνει καλά. Και μπορεί να γίνει καλά, όταν συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Με την ιδιωτική ασφάλεια υγείας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το καλύτερο για εσας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πρακτικά, επιλέγοντας ιδιωτική ασφάλεια υγείας απολαμβάνετε: 

  1. Νοσοκομειακή περίθαλψη υψηλού επιπέδου, με ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας, χωρίς αναμονές. Σε γιατρό και νοσοκομείο της επιλογή σας, ακόμη και εκτός Ελλάδος.
  2. Προτοβάθμια πρόληψη δίνοντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς για τον έλεγχο της υγείας, φυσιοθεραπείες και πολλά άλλα.
  3. Πολύτιμη οικονομική υποστήριξη με επιδόματα υγείας που προστατεύουν εσάς και την οικογένειας σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος υγείας δεν είναι κάτι απλό. Ο ρόλος των ασφαλιστικών συμβούλων υγείας της Life Insure είναι να σας ενημερώσουν πλήρως και αντικειμενικά για τα διαθέσιμα προγράμμα της αγοράς, που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Eάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα υγείας καλέστε μας στο +30 210 258892 ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας info@lifeinsure.gr.